Hans Nilsson Jr.
Lärare och pyrotekniker

Nilsson & Lee Pyrotechnics

Varumärken/
Trademarks


Copyright
1993-2013

Vi säljer pyrotekniska råvaror, utbildar inom fyrverkeri och pyroteknik, bedriver pyroteknisk produktutveckling, avfyrar små och stora fyrverkerier, samt säljer fyrverkeripjäser till konsument och proffs.
Våra kunder är stora och små företag, myndigheter och institutioner, konstnärer och hobbymänniskor. Vi ger alla bra service samt tips och råd. Kontakta alltid oss i första hand!


Ny pyroteknisk butik - pyroshop.org
Handla i vår butik - snabbt, enkelt och bekvämt.

OBS: Sidan svenskakemi.nu uppdateras inte sedan 2011. Om du vill ha korrekt information om sortiment, priser och annat högst relevant hänvisar vi dig till www.pyroshop.org.


Upplev Sveriges modernaste utbildningar inom pyroteknik i Ronneby
Nilsson & Lee har nu en ny fräsch lokal där lärare och studenter lär maximalt av varandra. Läs mer om din framtida utbildning här på webbplatsen!

Fråga Hans Nilsson Jr. du också
Pyroteknikern och läraren Hans Nilsson Jr. står beredd att svara på alla dina frågor om våra kurser, finansieringshjälp och utbildningar, liksom om litteratur, filmer och annat studiematerial du behöver. Välkommen med din fråga antingen på e-post eller per telefon på 0457-156 00.

PyroSchool™ erbjuder dig:
• Internationell certifierad pyrotekniker™ "ICP". 7 dagar. Den "kompletta" utbildningen

• Pyroteknisk Workshop i Ronneby – Pyroteknik som hobby™. Spännande och lärorikt. Träffa likasinnade.

• Pyroteknik och kemi™ – Läs på distans. 10 veckor. Gör dig till receptens mästare.

• Pyroteknik och kemi™ – Lär på plats i Ronneby. 3 dagar. I grunden samma som distanskursen, men på kortare tid och med intressanta demonstrationer.

• Pyroteknisk fabrik™. 10 dagar. Bli Certifierad Fabriksföreståndare™ med legitimation. Dessutom en upplevelse för livet! Lär dig alla hemligheter inom pyroteknisk tillverkning – upp till 12" konstbomb!

Kurser
Är du nybörjare eller bara nyfiken på pyroteknik?
Vi har en kurs som borde vara obligatorisk för alla privata kunder. Den heter Pyroteknik som hobby™ och är en praktiskt och teoretiskt orienterande och mycket rolig helgkurs.

Gå kursen Intl. certifierad
pyrotekniker™ 2011.
Läs ePyro 6 för tidigare innehåll.

Börja tjäna pengar på din hobby!
Gör som andra kunder redan har gjort när de deltagit på vår kurs Internationell Certifierad Pyrotekniker™.

Vill du kunna blanda egna pyrotekniska recept? Då är kursen Pyroteknik och kemi™ helrätt för dig!
 
Hos Nilsson & Lee Pyrotechnics hittar du Europas största utbud av kurser inom fyrverkeri och pyroteknik. Läs gärna mer om vår marknadsledande kursverksamhet. Anmäl dig redan i dag.